


- Утре е 30 годишнината от сватбата ни, искаш ли заколим прасето?
- Защо, то какво е виновно?! Брат ти ни запозна...

- Вселайко!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Идеята е, не да се тъпчем с вредни храни, мазни банички или мекици, които са много вкусни, но подходящи за похапване не повече от 1-2 пъти в месеца
Ще си оближите пръстите
Вижте рецептата
Хем вкусно, хем полезно
Днес ще ви предложим техни чудесни алетернативи, които ще заздравят организма ви и ще ви помогнат да отслабнете
Емпанада е вид печено или пържено хлебче със сладък или солен пълнеж
Традиционни ястия на трапезата са прясна питка, украсена с орнамент, пиле каша, варено жито, царевица и тиква
Каймата, с която ги приготвяте, може да бъде подправена по най-разнообразен начин
Едно от основното правило при приготвяне на тиквички е да ги подсушите идеално, преди да ги сготвите
Рецептата за направата им е много лесна и всеки от нас може да я направи вкъщи